REVIEW GEVRIESDROOGD FRUIT VAN NADA NOTHING ADDED - Happy days with Noa
406
post-template-default,single,single-post,postid-406,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

REVIEW GEVRIESDROOGD FRUIT VAN NADA NOTHING ADDED

In samenwerking met Nadanothingadded mocht ik een aantal verschillende knapperige fruitsnacks uitproberen. Ik was zeer benieuwd naar deze gevriesdroogde tussendoortjes, aangezien ik er nog nooit eerder iets over had gehoord. Het merk nadanothingadded, opgericht door Taco Schepers in 2015, was voor mij ook nog geheel onbekend. Na het eten van deze gezonde snacks ben ik echter volledig verkocht en nadanothingadded zal mij niet snel meer ontgaan. Lees hieronder waarom ik zo enthousiast ben over deze gevriesdroogde fruitstukjes en kom erachter wat mijn favoriete smaak is. 

De vier verschillende smaken van Nada Nothing Added

Lekker en ook nog eens gezond!

Tijdens vriesdrogen wordt het verse fruit ingevroren tot circa -40 graden, vervolgens wordt het fruit in een vacuüm weer langzaam ontdooit. Het vacuüm zorgt ervoor dat het water direct overgaat van ijs naar waterdamp. Hierdoor worden alle voedingsstoffen en de intense smaak van het verse fruit behouden. Het gevriesdroogde fruit is hiermee 100% natuurlijk en bevat geen toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen en/of conserveringsmiddelen. Het gevriesdroogde fruit is heel knapperig, zoet en smelt op je tong! Helemaal niks, nada aan toegevoegd, op een beetje liefde van Taco na natuurlijk!

De buitengewoon smaakvolle fruitsoorten

Nada Nothing Added biedt ons 4 sensationele smaken aan, die zich allen onderscheiden met hun eigen verrassende kenmerken. Allereerst de smaak ‘appel’. Dit zakje bevat 16 gram gevriesdroogde knapperige appelstukjes en met haar 58 calorieën telt deze variant de minste calorieën. Verder bevat deze variant de grootste hoeveelheid vezels, namelijk 1,5 gram.

Als tweede testte ik het zakje gevriesdroogde aardbeien uit. Ik hou ontzettend veel van aardbeien en eet deze fruitsoort ook regelmatig. De intense smaak van deze gevriesdroogde aardbeien is echter nog zoeter dan een normale aardbei. Het lijkt bijna of de aardbeien gezoet zijn, maar dit zijn ze niet. De aardbeien vallen daarom enorm bij mij in de smaak. Deze variant bevat 18 gram en tel 68 calorieën. De verschillende gevriesdroogde fruitsoorten zijn allen laag in calorieën en vormen hiermee een ontzettend gezonde snack. 

Als derde testte ik het zakje gevriesdroogde perzik. In plaats van dat ik deze als snack at, voegde ik een handje gevriesdroogde perzikstukjes toe aan mijn yoghurt. Normaal voeg ik een beetje honing of pindakaas toe aan mijn yoghurt om een zoetere smaak te creëren. Door het toevoegen van perzikstukjes, was dit echter niet meer nodig. Deze variant bevat net als de gevriesdroogde aardbeien 18 gram aan gevriesdroogde fruitstukjes en telt ook maar 68 calorieën. Deze variant telt van alle vier de meeste koolhydraten, namelijk 16,7 gram. 

Last but not least; de gevriesdroogde mango en banaan (als duo in een zakje). Deze variant is absoluut mijn favoriet! Ten eerste vind ik het leuk dat het zakje twee verschillende fruitsoorten bevat en daardoor minder eentonig is. Daarnaast ben ik gewoon dol op banaan en mango, i just love it! Deze variant bevat 16 gram en telt 60 calorieën. Daarnaast bevat deze variant het minste koolhydraten. 

Mijn conclusie is dat deze fruitsnacks onweerstaanbaar lekker en ook nog eens gezond zijn. Handig als tussendoortje voor onderweg, op het werk, na het sporten of gewoon lekker als je thuis op de bank zit. Ik ben helemaal overtuigd van deze verantwoorde en smaakvolle snack, nu jij nog!

Bestel jouw favoriete variant online in de webshop van Nada Nothing Added en neem ook zeker een kijkje op hun kleurrijke Instagramaccount!

-XXX-

Geen reactie's

Geef een reactie