GEZONDE, KNAPPERIGE KIKKERERWTEN VAN BITESWELOVE - Happy days with Noa
426
post-template-default,single,single-post,postid-426,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

GEZONDE, KNAPPERIGE KIKKERERWTEN VAN BITESWELOVE

We kennen allemaal wel dat momentje tussen het middageten en het avondeten of tussen het avondeten en het slapen gaan of gewoon heel de dag door hahah (always hungry)….

Het is niet goed om een hongerig gevoel te hebben, een snackje tussendoor is daarom lekker, gezond en goed voor je! Wanneer je veel aan eten denkt, omdat je weinig eet, zal dit er naar verloop van tijd zorgen dat je een vreetkick krijgt (foodcravings). Zorg er daarom voor dat je gewoon genoeg en gezond eet gedurende de dag en dan zullen die ‘foodcravings’ een stuk minder zijn. 

Maar wat is nou een gezonde snack? Ik neig vaak naar een groen appeltje, een crackertje met kipfilet of een schaaltje yoghurt met noten. Naar verloop van tijd gaat dit ook wel vervelen. Ik merk dan aan mezelf dat ik sneller naar iets meer ongezonds neig, omdat ik dit minder vaak eet en ongezond eten nou eenmaal minder snel verveelt. 

Om deze reden ben ik altijd op zoek naar nieuwe gezonde snacks. Zoals ik jullie onlangs vertelde, heb ik de popcorn van Propercorn helemaal ontdekt. Deze popcorn is echt een heerlijke en ook nog eens redelijk gezonde snack. Natuurlijk blijf ik verder zoeken naar gezonde snacks, want zoals jullie weten houd ik van variatie in mijn eten. 

Nu heb ik een nieuwe snack ontdekt, waar ik ook helemaal enthousiast over ben! In samenwerking met Biteswelove kreeg ik onlangs een pakketje met twee verschillende snacks; de crunchy green peas in de smaken ‘SEA SALT & BLACK PEPPER’ & ’SMOKED PAPRIKA’. Deze knapperige kikkererwten als snack zijn;

  • Een bron van eiwitten
  • Een bron van vezels
  • 60% lager in vet dan andere groentechips
  • Super knapperig
  • Een bron van natuurlijke smaken
Ga jij voor de smaak SMOKED PAPRIKA of SEA SALT & BLACK PEPPER. Of allebei, dat kan natuurlijk ook nog 🙂

Voedingswaarden crunchy green peas:

Energie                                   125 kcal

Vetten                                     3,8 gram

Waarvan verzadigd              0,4 gram

Koolhydraten                         16,9 gram

Waarvan suikers                    2,7 gram

Vezels                                      3,3 gram

Eiwitten                                  4,3 gram

Zout                                         0,3

Over Biteswelove:

Biteswelove begon in 2015 als een online abonnement. Dit online abonnementje is inmiddels uitgegroeid naar een internationaal merk. Biteswelove heeft 800 verkooppunten in retail en meer dan 2000 verkooplocaties in foodservice. In 2019 verkocht dit prachtige bedrijf meer dan anderhalf miljoen bites. Ambitieus kun je de zeven dames, die achter Biteswelove schuilen. dus wel noemen. Neem vooral een kijke op hun prachtige, kleurrijke en georganiseerde site en kom er achter wat Biteswelove voor jou kan betekenen. Als je je nu inschrijft voor hun nieuwsbrief krijg je zelfs 15% korting, dat is altijd goed meegenomen zeggen we dan maar.

Probeer deze knapperige kikkererwten vooral een keertje uit en laat mij vooral weten welke smaak jouw favoriet is!

-XXX-

Geen reactie's

Geef een reactie