About - Happy days with Noa
9
page-template-default,page,page-id-9,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-154,elementor-page elementor-page-9

Over mij 

Hallo lieve lezer van – Happy days with Noa –  

 

Wat ontzettend leuk dat je dit leest want dat betekent dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog. 

 

Ik ben Noa Stöckl, 18 jaar en ik studeer Communicatie- en informatiewetenschappen op de Universiteit Utrecht. In het dagelijks leven word ik ontzettend blij van gezond eten en sporten. Mijn liefde hiervoor begon ongeveer toen ik twaalf jaar oud was. Ik liet mij inspireren door verschillende boeken, documentaires en verhalen en struinde zelf het internet af op zoek naar gezonde recepten en sportschema’s. 

 

 

De afgelopen tijd merk ik dat het hebben van een perfect afgetraind en gezond lichaam als de ‘norm’ wordt gezien. Vele meiden en jongens streven ernaar om dit te bereiken. Hiervoor is natuurlijk een gezonde levensstijl nodig en veel discipline. Echter merk ik dat het heel verleidelijk is om hierin door te slaan. Wanneer je eenmaal fanatiek aan het sporten bent en een streng dieet volgt, werkt de transformatie van je lichaam verslavend. Ik heb dit zelf ook ondervonden en gemerkt dat dit niet hetgeen is wat mij gelukkig maakt. 

 

 

Ik ging op zoek naar informatiebronnen die mij konden helpen hoe ik gelukkiger werd en lekkerder in mijn vel ging zitten. Door verschillende routines, recepten, producten en diensten voel ik mij op dit moment 100% gelukkig. Kun je je eigenlijk 100% gelukkig voelen, want we streven toch altijd naar meer en beter? 

 

 

Toch ben ik ervan overtuigd dat je je 100% gelukkig kan voelen. Natuurlijk zal dit niet 7 dagen per week en twaalf maanden per jaar zijn, want ja het leven zit natuurlijk niet altijd mee… Ik wil je erbij helpen om erin te geloven dat je grotendeels verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. In mijn artikelen wil ik je inspireren om je zelfverzekerdheid, bewustzijn en positiviteit te vergroten zodat je gelukkig kan zijn met alles wat je hebt. 

 

 

De artikelen zullen zich focussen op zelfliefde, rust, het verminderen van stress, veel handige lifestyle tips van mij en heerlijke recepten. In een gezond lichaam zit een gezonde geest, zorg daarom dat je goed voor jezelf zorgt en je persoonlijke dromen verwezenlijkt. Vergeet nooit, alles wat je wilt, kan je bereiken. Hopelijk kan ik je daarbij inspireren, motiveren en ondersteunen. 

 

 

Wil je een samenwerking met mijn Blog of Instagram kanaal of heb je een persoonlijke vraag? 

Mail dan naar info@happydayswithnoa.nl